Kontakta oss
Nimble & co

Vi hjälper företag som vill stärka, utveckla och framtidssäkra sin digitala närvaro och därmed sin verksamhet. Vårt fokus är på företagets digitala närvaro, marknad och försäljning.

Nätverket - vad behöver du?

Genom ett nära samarbete med andra konsulter eller byråer inom marknadsföring och närliggande tjänster bygger vi ihop speciellt sammansatta team för våra kunder. Det innebär mer fokus på dig, dina behov och ett annat arbetssätt än om du tar hjälp av flera olika byråer med spetskompetenser. Vi kan anpassa oss efter just er verksamhets behov, vilket gör att vi kan komma snabbare fram och erbjuda en annan typ av servicenivå till våra kunder. Vi bygger team av handplockade konsulter som du kan luta dig mot.  

 

I Nimble & co’s nätverk ingår erfarna yrkesverksamma människor som förstår den ständigt föränderliga digitala världen och håller sig därmed uppdaterade om de senaste trenderna och tekniken. Genom nätverket tillhandahåller Nimble & co ett brett utbud av tjänster, sökmotoroptimering (SEO), innehållsproduktion, sociala medier-marknadsföring, e-postmarknadsföring, annonsering (Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads) med mera.. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras unika behov och mål, och vi anpassar våra tjänster och arbetssätt för att möta dig där du befinner dig idag. Samtidigt som du kan få hjälp med morgondagens behov. 

Spara tid genom en lösning på en plats
Vi tillhandahåller de tjänster, vilket innebär att kunderna kan få all den support de behöver på ett och samma ställe. Detta sparar tid genom att eliminera behovet av att arbeta med flera leverantörer och samordna olika team.

 

 

Anpassade till ditt företags behov
Vi arbetar nära varje kund för att förstå deras unika behov och mål, och vi skräddarsyr våra tjänster för att möta dessa behov. Detta personliga tillvägagångssätt säkerställer att varje kund får det stöd de behöver för att uppnå sina strategiska mål.

Är du frilansare?

Är du frilansande konsult och vill få fler uppdrag? Då skall du ansöka om medlemskap i nätverket här.