Kontakta oss
Nimble & co

Vi hjälper företag som vill stärka, utveckla och framtidssäkra sin digitala närvaro och därmed sin verksamhet. Vårt fokus är på företagets digitala närvaro, marknad och försäljning.

Nimble & co har semesterstängt

Nimble & co har semesterstängt – 19 juli till och med den 20 Augusti 2023 

En spännande första termin av 2023 är avslutad och det är dags att stänga ner dator, mail och telefon för att ge mig ut i världen. Det är en tid helt dedikerad för att skapa nya minnen och uppleva världen. Den digitala världen byts ut helt för min del till fysiska böcker, penna, papper och tid för reflektion.

Förutom det vanliga, dagliga arbetet med kunderna (som alltid är en höjdpunkt!) så följer här några av höjdpunkterna från året som Nimble & co hunnit med:

  • Under våren har jag haft privilegiet att hjälpa företagsledare inom en rad olika branscher genom Business Region Göteborg och Tillväxtprogrammet. Från IT-system, e-handel, detaljhandel till fastighets- och lokalvård. Det är både roligt och givande att få vara en hjälpande hand bakom kulisserna för att hjälpa företag på deras tillväxtresa.  
  • Två utbildningar är näst intill levererade (bara några moment kvar efter sommarsemestern på en av dem). En för Yrgo i UX strategi och varumärkesupplevelse. Den andra i Mediestrategi och kampanjhantering för Medieinstitutet.
  • Totalt har ca 64 elever utbildats under våren.
  • Nimble & co arrangerade ett event tillsammans med HON (her online network) på ämnet att bygga ditt personliga varumärke och hur LinkedIn kan vara en kanal för det. Vill du ta del av den workbook som jag skapade till deltagarna på eventet kan du ladda ner den här. (Ingen e-post krävs)
  • Nimble & co har stöttat ChemSec i att nå ut med ett av deras nya verktyg som hjälper företag att undersöka om det finns PFAS-kemikalier i produkter och stötta i att förse dem med kunskap i att fasa ut de farliga kemikalierna. Ett av de mest framgångsrika Google Ads uppdrag vi utfört inom B2B med en tvåsiffrig CTR.
  • Fler riktigt kompetenta seniora specialister har gått med i Nimble & co’s nätverk och fler är på väg in, vilket glädjer mig oerhört. Att kunna ge uppdrag till andra människor som vågar gå sin egen väg är en ynnest! Den totala kompetensportföljen i form av duktiga specialister och samarbetspartners växer och med den ökar möjligheten att kunna ge ökat värde till Nimble & co’s kunder.
  • Det har även funnits tid att förbereda, förbättra och polera. Inte bara processer, tjänster, och leveranser utan även den digitala närvaron för Nimble & co på olika sätt. Hösten kommer att innebära många spännande saker, så watch this space!
  • En höjdpunkt i arbetet ovan är definitivt att Nimble & co har världens bästa kunder. Kunder som tar sig tiden att vara delaktiga och engagerade i att ge feedback på utformning av tjänster och ställa upp på intervjuer om hur vardagen ser ut. Det är  kunderna som jag motiveras att få hjälpa och det arbetet är världens roligaste och bästa jobb.   

Slutligen, jag är oerhört tacksam för fortsatt förtroende från Nimble & cos kunder. Allt stöd jag får via ni som tror på mig längst med vägen, ni som rekommenderar Nimble & co till andra och hejar på, på den här vägen fram som jag går på mot att skapa en ny, mer både kund och människocentrerad byrå. Jag är så tacksam – varje dag för allt stöd. Tack från botten av mitt hjärta ❤️

Vi ses den 21 augusti igen.

Veronica Stenberg - Nimble & co - artikel

 

     

PS. Vill du boka ett möte med mig? Du behöver inte vänta! På följande länk kan du boka ett digitalt möte med mig när jag är tillbaka vecka 34. 

Fotografi av: Vicko Mozara