Kontakta oss
Nimble & co

Vi hjälper företag som vill stärka, utveckla och framtidssäkra sin digitala närvaro och därmed sin verksamhet. Vårt fokus är på företagets digitala närvaro, marknad och försäljning.

Nimble & co hjälper företag på sin tillväxtresa

som vill stärka, utveckla och framtidssäkra sin digitala närvaro och därmed sin verksamhet. Vårt fokus är på företagets digitala närvaro, marknad och försäljning.

 

Nimble & co gör det möjligt genom att erbjuda spetskompetens inom digital strategi, marknadsföring och transformation. Vi fokuserar på fyra områden som hjälper våra kunder uppnå den förändring och resultat de önskar att se i sin verksamhet:  

 

Skapa underlag för data-drivna beslut genom analys och insikt

Definiera vägen fram med ett tydligt syfte och mål genom att erbjuda strategisk hjälp

Genom ett tydligt och strukturerat arbetssätt avlastar vi våra kunder att driva igenom den förändring de önskar att se i sin organisation

Vi stöttar med råd och avlastning vid behov och genom att erbjuda tillgänglighet för att underlätta vid t.ex. kunskapsöverföring eller vid arbetstoppar.

 

Genom ett nära samarbete med andra konsulter eller byråer inom marknadsföring och närliggande tjänster bygger vi ihop speciellt sammansatta team för våra kunder. Det innebär mer fokus på dig, dina behov och ett annat arbetssätt än om du tar hjälp av flera olika byråer med spetskompetenser. Vi kan anpassa oss efter er verksamhets behov, vilket gör att vi kan komma snabbare fram och erbjuda en annan typ servicenivå till våra kunder.

Nimble & co hjälper dig

nimble_co_tjänster_update

Nimble & co finns för den modiga marknadchefen, VDn, marknadsföraren eller entreprenören.

 

Vi är för dig som söker förändring på riktigt för att generera högre lönsamhet, bättre kundupplevelser och digitalt fokus för verksamheten som du brinner för. 

 

Vi är för dig som vet att det kräver engagemang och mod att gå nya obeprövade vägar för att utmana status quo. 

 

Vi är din partner som stöttar dig längs med vägen med att skapa förutsättningarna för dig och ditt företag att lyckas.

Några av Nimble & co's uppdragsgivare

Logo-till-hemsidan