Kontakta oss
Nimble & co

Vi hjälper företag som vill stärka, utveckla och framtidssäkra sin digitala närvaro och därmed sin verksamhet. Vårt fokus är på företagets digitala närvaro, marknad och försäljning.

Resurser

Ta hjälp på vägen mot att lyckas bättre i din roll som marknads eller kommunikationsansvarig genom att ta del av gratis resurser från Nimble & co.

  

Vi tror på att dela med oss av kunskap och kompetens. Varm välkommen att ladda ner underlaget nedan och dela vidare med dina kollegor och kompisar.

  

Dokumenten är specifikt utformade för dig som är ansvarig för ett företags digitala närvaro. 

  

PS. Glöm inte bort det månatliga nyhetsbrevet ”Konsulten Tipsar”.

Marknadschefens checklista för CRM & Marketing Automation

Undvik vanliga misstag genom att ladda ner Nimble & co’s kombinerade frågeformulär och checklista som hjälper dig att lyckas med ditt CRM och marketing automation projekt.

Marknadschefens guide till Google Analytics 4

För att hjälpa dig komma igång och behärska Goggle Analytics 4 har jag skapat en guide till dig som är ansvarig för ett företags digitala närvaro.

Guiden innehåller: 

  •  Event och engagemang – det här bör du ha koll på
  • Översättningstabell från UA till Google Analytics 4
  • Tips för att jobba effektivare i Google Analytics 4
  • Hur du lägger till en dimension i Google Analytics 4 – speciellt bra för att följa upp utfallet på UTM taggar
  • Vanliga frågor och hur du får fram datat i
  • Google Analytics 4 som svarar på frågan för att följa upp
  • En enkel PDF som du kan ladda ner med översättningstabellen och hur du får fram data på vanliga frågor i Google Analytics 4 

Skapa ditt personliga varumärke

Till ett event och föreläsning med HON (her online network) skapade jag en workbook med frågor som hjälper dig att få tydlighet i ditt personliga varumärke. 

Rekommenderas varmt att skriva ut och fyll i på ett café med en kopp finkaffe.

Skriv bättre briefer

Bli en bättre beställare och ladda ner en briefmall för att skapa bättre förutsättningar för samarbetet med dina leverantörer. 

Den här briefmallen är anpassad för att skapa en brief för en kampanj.  Knappen tar dig direkt till Google Docs där du kan ladda ner mallen.