Kontakta oss
Nimble & co

Vi hjälper företag som vill stärka, utveckla och framtidssäkra sin digitala närvaro och därmed sin verksamhet. Vårt fokus är på företagets digitala närvaro, marknad och försäljning.

Den moderna marknadsavdelningen - vad behöver du?

Den moderna marknadsavdelningen innebär att företagens behov är i centrum. Genom ett nära samarbete med andra konsulter eller byråer inom modern marknadsföring och närliggande tjänster bygger vi ihop speciellt sammansatta team för våra kunder. Det innebär mer fokus på dig, dina behov och ett annat arbetssätt än om du tar hjälp av flera olika byråer med spetskompetenser. Vi kan anpassa oss efter just er verksamhets behov, vilket gör att vi kan komma snabbare fram och erbjuda en annan typ av servicenivå till våra kunder. Vi bygger team av handplockade seniora konsulter som du kan luta dig mot.  

 

I Nimble & co’s nätverk ingår erfarna yrkesverksamma människor som förstår den ständigt föränderliga digitala världen och håller sig därmed uppdaterade om de senaste trenderna och tekniken. Genom nätverket tillhandahåller Nimble & co ett brett utbud av tjänster, sökmotoroptimering (SEO), innehållsproduktion, sociala medier-marknadsföring, e-postmarknadsföring, annonsering (Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads) med mera.Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras unika behov och mål, och vi anpassar våra tjänster och arbetssätt för att möta ditt företag där det befinner sig idag. Samtidigt som du kan få hjälp med morgondagens behov. 

 

Den moderna marknadsavdelningen sparar på värdefull tid genom att erbjuda en lösning på en plats


Vi tillhandahåller den hjälp ditt företag behöver i olika faser, vilket innebär att våra kunder får all den support de behöver på ett och samma ställe i en modern marknadsavdelning. Detta sparar tid genom att eliminera behovet av att arbeta med flera leverantörer och samordna olika team för våra beställare. Det sköter vi på Nimble & co åt dig. 

 

 

Den moderna marknadsavdelningen anpassar sig till ditt företags behov och förutsättningar 


Vi arbetar nära varje kund för att förstå deras unika behov och mål, vi skräddarsyr våra tjänster för att möta behoven. Det säkerställer att varje kund får det stöd de behöver för att uppnå sina strategiska mål utifrån de förutsättningar de har. Istället för vilken typ av beläggning eller kompetenser en byrå har tillgängliga. 

Är du frilansare?

Är du frilansande konsult och vill få fler uppdrag i den här typen av konstellation och projekt? Då skall du ansöka om medlemskap i nätverket här.