Kontakta oss
Nimble & co

Vi hjälper företag som vill stärka, utveckla och framtidssäkra sin digitala närvaro och därmed sin verksamhet. Vårt fokus är på företagets digitala närvaro, marknad och försäljning.

AI rådgivning för modern marknadsföring

Hur kan AI stötta tillväxtföretag, kopplat till modern marknadsföring och försäljning?

Möjligheterna med AI är många, och utvecklingstakten går fort. I nuvarande klimat har du kanske inte tid att undersöka AIs potentiella fördelar för verksamheten.

Marknadsföring och försäljning är kritiska aktiviteter för att öka inflödet av fler kunder till företaget. Men många företag behöver koncentrera sig på att leverera på nuvarande målsättningar och få tiden att räcka till på marknadsavdelningen.

Det är här modern teknik och kanske till och med AI kommer in. Det finns en rad verktyg som är enkla att använda för att frigöra värdefull tid, öka effekten av marknadsföringen eller helt enkelt dubbla effekten av den personal som finns tillgänglig för marknad och kommunikation.

För att hjälpa företag på vägen fram kan jag hjälpa till på tre sätt att reducera komplexitet, accelerera övergången och stötta i konkret, mätbar handling fram som är förankrat i affärsmål.

AI - rådgivning - förstärkning i självständigt arbete

Rådgivning i processen för dig som har ett tydligt mål och arbetar självständigt med att införa AI i marknads- och kommunikationsavdelningens arbete. Det här passar dig som behöver lite hjälp då och då, för att stärka dig i ditt arbete fram.

AI Audit - få mer ut av existerande marknadsföringsverktyg och plattformar

Det finns en rad verktyg som idag erbjuder AI-färdigheter. Med en audit av företagets existerande verktyg kan ditt företag få hjälp att få mer ut av verktyg som ni redan använder i dagsläget. 

Behovsanalys - få hjälp med att komma igång med AI där det får högst effekt

Passar dig som är osäker på vart ditt företag ska börja, hur ni ska komma igång, vad nyttan kan vara i verksamheten och vill få hjälp att undersöka behov, prioritera och få konkreta rekommendationer fram att agera på.

Vill du veta mer?

Boka ett förutsättningslöst möte idag om dina behov, mål och utmaningar.

Veronica Stenberg - modern marknadsföring - Nimble & co

Kompetens du kan lita på

Exempel på konkreta frågor som du kan få hjälp med via AI rådgivning; 

Fördelarna för din verksamhet med att ta hjälp med rådgivning för att komma igång med AI

Utforska artiklar om AI från bloggen

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/5/a/8/wearenimble.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php on line 1477 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/5/a/8/wearenimble.se/httpd.www/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php on line 1479