Kontakta oss
Nimble & co

Vi hjälper företag som vill stärka, utveckla och framtidssäkra sin digitala närvaro och därmed sin verksamhet. Vårt fokus är på företagets digitala närvaro, marknad och försäljning.

veronica_stenberg_nimble_nätverksbyrå

Två lärorika år med nätverksbyrån Nimble & co

Idag har det gått två år på dagen sedan jag lanserade nätverksbyrån Nimble & co. Jag kommer väl ihåg dagen, det var en mörk dag i December, jag hade håret uppsatt i en knut på huvudet och jag spenderade hela dagen i pyjamas och drack kopiösa mängder kaffe*.

När jag startade Nimble & co hade jag en vision om att få arbeta med det som jag brinner för, vilket är att hjälpa människor. Både personer som är anställda på ett företag som arbetar med verksamhetens digitala närvaro för att stötta dem i att uppnå bättre resultat, finna arbetsro, fokus och glädje kopplat till kaoset som kan vara digital affärsutveckling och marknadsföring. I kombination med det samtidigt hjälpa frilansande konsulter att få uppdrag, utföra arbete som de är stolta över och kunna leva ett välmående liv på sina egna villkor. Jag är därmed oerhört tacksam över att få arbeta med detta – varje dag.

Jag vill börja med att tacka alla kunder, konsulter och mitt nätverk för ert förtroende. Att ni gör det möjligt för mig att få följa mina drömmar och få fortsätta att ha världens roligaste jobb på Nimble & co.


Det är fantastiskt att se företaget växa med fler nya kundsamarbeten och fler nya konsulter som ansluter sig till nätverket – samtidigt!

Sedan start har nätverket med konsulter växt, bara det här året har Nimble & co inkluderat åtta nya seniora konsulter i nätverket som jag tar in i team runt kunder vid behov i de uppdrag vi har på Nimble & co. Det är verkligen ett privilege att både få förtroendet att arbeta med Nimble & co’s kunder och därigenom samtidigt kunna ge uppdrag till andra människor som vågar vara sina egna och följa sina drömmar.I år har flera milstolpar uppnåtts och jag vill dela med mig av några av dem;

Nimble & co finns nu på finaste address i Göteborg. Sedan inflytt har det blivit många koppar finkaffe med mitt nätverk, workshops och arbetsmöten med företagets kunder och konsulter. Det är inte bara bra för affärerna att finnas på en sådan bra plats i Göteborg – det är också bra för mitt välmående. Efter att ha suttit i hemmakontoret under pandemi-åren är jag äntligen tillbaka bland människor igen och det fyller på mig med energi.

Prenumeranterna på mitt och Nimble & co’s nyhetsbrev ”Konsulten tipsar” har vuxit organiskt med över 100%. Det absolut bästa betyget är när personer som slutat på ett företag, återkommer igen med sina nya e-postadresser. Samt när jag få feedback från de personer som prenumererar på nyhetsbrevet att de uppskattar innehållet. Det är magiskt för motivationen.

Nimble & co har gått vidare i två viktiga sammanhang under det här året (mer om detta så snart signaturer har torkat på avtalen!) vilket jag ser fram emot att få dela med mig mer av.

Två nya kundcase har publicerats, ett för samarbetet med Oddwork, där jag fått möjligheten att arbetat ihop med ett härligt team på uppdrag för Electrolux, If, SEB och Starship. En annan favoritkund är ChemSec, som var en av de första kunderna jag testade ett nytt workshop koncept på. Förfarandet är specifikt anpassat att stötta i processen med att skapa innehåll och verkligen få igång kreativiteten. Det är värdefullt att få dela med mig av Joséphines upplevelse av det.

En milstolpe för mig i min karriär som startade när jag var 16 år, är att jag kunde för första gången i mitt liv ta fem veckors sommar-semester 🤯. Det var verkligen en häftig upplevelse 😊

Under 2022 införde jag även en 4 dagars arbetsvecka och utvärderade det. Detta är något jag kommer att fortsätta med efter sommarsemestern under år 2023. Eftersom det ger energi, välmående och en närvaro i mitt arbete med uppdrag. Jag har haft en extra dag att träna, utforska kreativa idéer i olika medium och studera nya spännande ämnen. Eller ägna mig åt att bättra på existerande kunskap, som att säkerställa att jag är up-to-date med det senaste om Google Analytics 4 tex.

Under September fanns jag och Klara-Maria från Entreprenörden tillgängliga för kvinnliga företagare via Instagram Live. Vi ville stötta andra kvinnliga företagare genom att svara på frågor och ge tips från vår erfarenhet och perspektiv. Det är en av många situationer jag bara kastat mig rakt in i sedan jag startade Nimble & co.


2023 kommer att bli ett spännande år, jag har många fler nyheter att dela med mig av för projekt och samarbeten som jag arbetat med bakom kulisserna. Om du som läser detta, funderar över att våga följa dina drömmar, vad det nu må vara, så är mitt tips go for it! Du kommer aldrig ånga att du testade, jag lovar.
*Anledningen att jag inte kom ut ur pyjamasen den dagen var för att jag var upptagen med lanseringen av bolaget, från tidig morgon till sen kväll. Men det var väl värt det då min strategi genererade en räckvidd ”organiskt” på LinkedIn till över 100K beslutsfattare och jag fick in bolagets andra kund samma dag. Dessutom var vi mitt under covid-pandemin och ingen såg mig IRL – men på LinkedIn var jag fullt synlig i hela Europa i full fashionable mundering 😎