Kontakta oss
Nimble & co

Vi hjälper företag som vill stärka, utveckla och framtidssäkra sin digitala närvaro och därmed sin verksamhet. Vårt fokus är på företagets digitala närvaro, marknad och försäljning.

SENIOR BUSINESS CONSULTANT & ADVISOR 

Veronica Stenberg

Min erfarenhet inkluderar bland annat följande -

Digital strategi:

omfattar allt från CRM, CX, digital marknadsföring, affär, organisatoriska behov, kommunikation till aktiviteter för ökad varumärkeskännedom både mot konsument och kandidat (employer brand/arbetsgivarvarumärket).

 

 

Strategisk projektledning:
skriva business case, mål och definition av omfattning, förslag, avtal, presentationer, team- och kundhantering, budget och rapportering.

 CRM:
affärsutveckling, kundlojalitet, förvärv, marknadsföringsautomation/marketing automation och kundlivscykelprogram

 Ledarskap:
team- och individutveckling, organisationsutveckling

 


Insikt:
analys, BI och kundinsikt, kartläggning av kundresor och skapa personas av kunde roch önskade målgrupper  

 Även erfarenhet av:
e-handel och global marknadsföring

Under  min senaste anställning gick jag även Google Elevator, vilket är Google’s ledarskapsutbildning för VDar. Den utbildningen varade i ett år där vi fick ta del av i hur man förändrar, bygger upp och driver en kundcentrerad verksamhet i dagens snabbrörliga kontext.  

 

Jag brinner för både företagande och att hjälpa andra med min kunskap och kompetens. På fritiden är jag engagerad i Venture Cup Väst där jag arbetar ideellt med att ge feedback och utvärdera affärsplaner och idéer som olika startups  tävlar med. Min uppgift är att förse entreprenörer med konkreta råd på hur de kan förbättra sina pitch-decks, idéer och affärsplaner för att ha större chans att vinna prispengar i de tävlingar som de deltar i via Venture Cup. 

 

Genom att vara en aktiv gästskribent i olika sammanhang delar jag med mig av kunskap. Några som jag skrivit för är Female Founders Club samt Design*Sponge gällande digital strategi, affärsutveckling och marknadsföring.

Ett urval av mina utbildningar -

Extracurricular activities -