Kontakta oss
Nimble & co

Vi hjälper företag som vill stärka, utveckla och framtidssäkra sin digitala närvaro och därmed sin verksamhet. Vårt fokus är på företagets digitala närvaro, marknad och försäljning.

veronica stenberg sommarlov

Dags för sommarlov – Nimble & co stänger ner och är åter under vecka 33

Nu är det dags att stänga den första terminen och fokusera på vila, återhämtning och den årliga digitala detoxen som sommaren innebär för mig.

Vilken termin det varit! Jag är oerhört glad, stolt och tacksam över alla spännande samarbeten och roliga saker jag fått göra tillsammans med alla fantastiska kunder och partners. 

Utöver mitt “vanliga” jobb med kunduppdrag har jag en omväxlande vardag. Jag har ju alltid haft världens bästa jobb med världens bästa kunder 🙂 Den här första tiden med Nimble & co har fortsatt så. Vilket jag är tacksam över varje dag när jag kliver upp på morgonen. 

Lyckan att med en kopp gott kaffe kunna kliva in i mitt egna kontor och få samarbeta med andra kompetenta människor, men också få hjälpa andra människor att bli bättre och uppnå de resultat de strävar efter. Det är en helt oslagbar känsla! 

Utöver alla spännande uppdrag som jag arbetar med, vill jag summera terminen med att dela med mig av några karameller från den första delen av året i sammanhang där jag fått vara med eller saker som jag är lite extra stolt över:

  • Jag avslutade min utbildning på Stanford och fick mitt diplom för avslutad kurs i organisations analys. 
  • Jag har agerat feedback-givare i Venture Cups Startup tävling under våren, vilket alltid är lika givande. I min roll som feedback-givare läser jag pitch-decks och ger konkret feedback på hur de tävlande kan förbättra sitt underlag inför det slutgiltiga urvalet av finalister.   
  • Ansvarat för en utbildningsmodul hos Star Republic om kundfokuserad kampanjstrategi. En modul som designades och levererades med en utmanande uppgift som fick praktikanterna att utvecklas. 
  • Utforskat Clubhouse som inbjuden moderator och svarat på frågor tillsammans med Milajki om sociala medier. 
  • Utbildat i både klassisk, agil och flexibel projektledning för en digital och föränderlig verklighet hos IHM
  • Intervjuad i Female Founder Stories podcast, där Malin fick mig att våga bli personligare och där jag fick möjlighet att prata mer om min vision fram för Nimble & co. 
  • Jag har haft äran att få vara sommarinspiratör hos Entreprenörden tillsammans med ett gäng oerhört inspirerande kvinnor. 
  • I början av våren smyglanserade jag även ett kunskapsbrev (nyhetsbrev) som du gärna får prenumerera på här

Jag ser nu fram emot ett sommarlov, där jag stänger ner datorn. Plockar upp mina solglasögon, resväskan och ett gäng spännande böcker. Jag går “all in” på alla mina uppdrag för att leverera resultat till mina kunder och partners. Lika dedikerad är jag även när det är dags för vila. Det gör att jag kan fylla på med energi, nya intryck och “hit the ground running” inför den oerhört spännande hösten som jag ser fram emot. 

Jag hoppas även du som läser detta är stolt över dig själv och  nu tar tillfället i akt att vila upp dig inför hösten. 

Trevlig sommar! 

Veronica