Kontakta oss
Nimble & co

Vi hjälper företag som vill stärka, utveckla och framtidssäkra sin digitala närvaro och därmed sin verksamhet. Vårt fokus är på företagets digitala närvaro, marknad och försäljning.

Ett år med nätverksbyrån Nimble & co

Ett år med nätverksbyrån Nimble & co

Det har varit ett år fyllt med lärdommar, utmaningar och äventyr. Därmed vill jag tacka er.

Jag vill tacka alla er som peppat, hejjat på och stöttat mig längs med vägen i detta äventyr. Det betyder oerhört mycket för mig och det har många gånger bidragit till att ge mig energi att bemöta utmaningar längs med vägen.

Jag vill tacka alla människor jag jobbar med:
kunder, partners och samarbetspartners i form av andra konsulter för ert förtroende och för att jag får jobba ihop med er på spännande uppdrag. Mina dagar är väldigt roliga och givande tillsammans med er. Ni hjälper mig att växa och utvecklas.

Efter ett fenomenalt år, är det nu dags för jullov för mig och Nimble & co. Jag är åter under 2022 med ny energi att möta nya mål med som verkligen ger mig fjärilar i magen!

Må väl <3


Foto av: Kermen Tutkunova