Kontakta oss
Nimble & co

Vi hjälper företag som vill stärka, utveckla och framtidssäkra sin digitala närvaro och därmed sin verksamhet. Vårt fokus är på företagets digitala närvaro, marknad och försäljning.

semester_stängt

Dags att upptäcka världen på en välbehövd semester

Under den första terminen har jag haft förmånen att utbilda nyfikna studenter på Yrgo och modiga entreprenörer på affärsutvecklingsprogrammet på Business Region Göteborg. Etablerat nya samarbeten och stöttat en miljö och hälso-organisation med att lyfta den digitala närvaron, grotta ner mig i tech talang och för att ge insikter till att skapa starka globala arbetsgivarvarumärken, till att lära mig allt om olika viktiga beslutsfattare på sjukhus och deras kontext. 

Jag får ständig utforska marknader, kontexter och olika affärsmodeller. Vilket är en spännande del av min vardag. En annan de roligaste komponenterna i mitt jobb är kunskapsöverföring och rådgivning, att löpande få arbeta med olika människor (kunder) för att stärka deras egna kapacitet och kunskap. Det är givande att få se dem utvecklas och ta steg mot att stå på egna ben och inte behöva mig framöver. 

Människor är en central del i allt arbete jag gör och jag är oerhört tacksam över att få jobba med så många bra människor. Både i form av samarbeten med konsulter och kunder.

Under året Nimble & co nått många fler milstolpar längst med vägen och äventyret fram:   

  • Konsulten tipsar – nyhetsbrevet växer så att det knakar. Det finns plats för dig med här.
  • Flyttat in på Entreprenörsgatan och lärt känna så många nya fantastiska människor som ger mig ett sammanhang. Det är en speciell känsla att få vara bland människor som arbetar på att bygga sina drömmar och det liv de vill leva.  
  • Ge arbete till fantastiska kompetenta konsulter i Nimbles nätverk – (fler konsulter sökes så anmäl ditt intresse här om du är en A-player)
  • Extra stolt är jag över att fått lära mig grunderna i Neuromarketing and Consumer Neuroscience, Copenhagen Business School. Det håller mig på tårna att fortsätta studera när jag har möjlighet.
     
  • Alla existerande och nya kunder som ger mig privelegiet och förtroendet för att samarbeta med.

Sommaren är för mig min bästa tid. Jag loggar av och stänger ner min dator, tar med mig en mängd böcker, papper och penna och ger mig ut på äventyr i världen. Med fullt fokus på att skapa nya minnen via upplevelser med mina nära och kära, ta mig tid för återhämtning och hämta ny energi. 

I allt detta finns stunder för att reflektera, gärna med en cappuccino på mitt favoritcafé i Sanremo. Fotografera inför tecknings-studier och skapa plats i sinnet för att kalibrera vägen fram och sätta nya mål som kittlar i magen. 

Jag ser verkligen fram emot att få fördjupa mig i nya utmaningar kopplat till den digitala närvaron och affären med målgruppen som utgångspunkt i höst. 

Vi ses igen den 16 Augusti med ny energi för nya äventyr 🙂 

PS. Vill du boka ett möte med mig i höst, går det utmärkt att göra så här, direkt i min kalender här