Kontakta oss
Nimble & co

Vi hjälper företag som vill stärka, utveckla och framtidssäkra sin digitala närvaro och därmed sin verksamhet. Vårt fokus är på företagets digitala närvaro, marknad och försäljning.

modern_marknadsföring_sommarlov

Dags för sommarlov till den 14 Augusti

Den 11/7 till den 14/8 har Nimble & co sommarlov. Därmed stängs mail och telefon ner och av för att fokusera på återhämtning, och att hämta inspiration till nästa termin från spännande platser i både Europa och Sverige.

Stort tack till alla kunder och samarbetspartners för ett fantastiskt halvår. Vilken ynnest att få arbeta tillsammans med er 💛.

 

I vanlig ordning vill jag summera det första halvåret med en krönika, för att minnas den här resan jag befinner mig på i framtiden. 

 

 

Här är några få av de många highlightsen från halvåret; 

 

  • AI Strategy Summit i Stockholm var en fantastisk milstolpe för mig personligen då jag fick djupdyka ner i ett sådant fascinerande ämne som AI.

     

  • Hela 398 anmälda till den webinar som Business Region Göteborg och jag anordnade i Maj på ämnet AI och marknadsföring. Med 190 aktiva deltagande under webinaret. Feedbacken jag fått av deltagare på webinaret har varit positiv. Vilket är oerhört roligt att få ta del av. 

 

  • För Medieinstitutet testade jag ett nytt utbildningsupplägg med halvdag teoretisk genomgång och resterande lektion bestående av arbete med konkreta case för studenterna på Digital Marketing Manager programmet. Ämnet var Mediestrategi och kampanjhantering. Med positiv feedback från studerande på upplägget. Glädjande att få höra eftersom det kräver tid, engagemang och stor tankekraft att sy ihop utbildningar.

  • Jag ”lanserade” fyra AI-labb eller experiment; en tenta coach till studenterna i kursen jag är ansvarig för på Medieinstitutet, ett experiment som involverade generativ AI, Canva och LinkedIn, ett SEO relaterat experiment för att öka den organiska trafiken till webbplatsen och ett effektiviserings experiment som hör ihop med att minimera tiden som behövs för att leverera värde till kunderna. Tre av fyra experiment har gett positivt utslag. Experimentet med LinkedIn var en total katastrof (mer om det i höst!)

  • Under halvåret har jag både skapat och faciliterat en hel del workshops.  De två typerna som varit mest återkommande har varit min strategiska workshop och den content workshop som jag tagit fram.

 

  • Nya kunder och uppdrag inom följande branscher; översättning, destinationsutveckling, systemutveckling, bemanning och förnybar energi.

Det händer mycket på en vecka, en månad och definitivt på sju månader. Jag är otroligt tacksam över att få skapa min egna verklighet, jobba tillsammans med så fantastiska människor och ha det så här roligt. 💛

 

Jag ser redan fram emot att få komma tillbaka från min semester och fortsätta arbetet fram.

 

 

 

Några datum som jag ser fram emot i höst 

 

Föreläsnings och event schemat till hösten ser just nu ut som följande;

 

11/ 9 – workshop om AI och marknadsföring

 

15/10 – Föreläsning  om AI och marknadsföring på Göteborg City MarknadsföringsExpo 

 

15/10 – Föreläsning om AI och marknadsföring hos Rotary Örgryte 

 

22/10 – Workshop om modern marknadsföring för deltagare i Tech Advance 

 

Glad sommar! ☀️