Kontakta oss
Nimble & co

Vi hjälper företag som vill stärka, utveckla och framtidssäkra sin digitala närvaro och därmed sin verksamhet. Vårt fokus är på företagets digitala närvaro, marknad och försäljning.

ai_marknadsföring_business_region_göteborg_företagarna

AI med praktisk tillämpning i modern marknadsföring

En av de roligaste sakerna med att jobba med Business Region Göteborg är att de är öppna och nyfikna för att testa nya saker. I höstas kom jag med ett förslag till hur vi tillsammans kunde hjälpa tillväxtföretag navigera AI och då specifikt kopplat till vanliga marknadsföringsutmaningar. 
Vilket ledde till att den 16/5 anordnar jag tillsammans med Business Region Göteborg ett webinar, där du inspireras med enkla use cases som löser vanligt förkommande utmaningar kopplat till modern marknadsföring.

Mitt mål är att ta dialogen om AI från det komplexa och stora till en konkret och tillämpningsbar enkel nivå för företagare. Att hjälpa företag se alla möjlighet som finns idag, och jag hoppas jag kan hjälpa dig att inspireras på förmiddagen och ta action redan på eftermiddagen. För så enkelt är det verkligen. Till anmälan


Mer information om webinariet som handlar om AI + modern marknadsföring 


Det här webbinariet handlar om att inspirera till vilka möjligheter det finns med AI i existerande verktyg idag kopplat till marknadsföring och försäljning. Verktyg som ger företag försprång mot konkurrensen på marknaden.

Vi kommer kika på tillämpningar och möjligheter i existerande verktyg och hur de kan lösa vanliga utmaningar kopplat till just marknadsföring och försäljning:

  • Öka förståelsen för målgruppen/mottagaren
  • Spara tid på att producera innehåll, reducera 70-80% av tidsåtgången
  • Använd existerande AI komponenter i vanliga marknadsföringsplattformar för att öka räckvidden, spara både tid och marknadsföringsbudget

Datum: Torsdag 16 maj

Tid: Klockan 09:00-10:00

Var: Online på Teams

Kostnad: Kostnadsfritt


Anmäl dig här: 
https://tinyurl.com/5xmp3e5v