Kontakta oss
Nimble & co

Vi hjälper företag som vill stärka, utveckla och framtidssäkra sin digitala närvaro och därmed sin verksamhet. Vårt fokus är på företagets digitala närvaro, marknad och försäljning.

Nu finns jag även tillgänglig som konsult via Business Region Göteborg

Jag är glad att meddela att efter en ytterst noggrann upphandlingsprocess med Business Region Göteborg, gick Nimble & co vidare och fick ett positivt tilldelningsbesked. 

Det innebär att jag nu finns tillgänglig som konsult även via Business Region Göteborg när behov uppstår hos deras kunder. Jag är oerhört stolt över att få samarbeta med Business Region Göteborg och få förtroendet att hjälpa deras kunder i Tillväxtprogrammet. Det är en ära.

Att driva företag är kreativt, roligt och utvecklande. Men vi kan alla behöva hjälp på vägen från andra. För mig är företagande drömmar. Inte bara en entreprenörs dröm, utan även medarbetarnas drömmar och passioner. Att få hjälpa andra människor öka sina förmågor, kompetens och uppnå effekt i sitt arbete som driver tillväxt. Vilket är att stötta dem på vägen mot att uppnå sina drömmar, det är ett privilegium.

Digitaliseringen innebär så många nya möjligheter och utmaningar förstås. Jag ser fram emot att få arbeta med att stödja företag i Göteborgsregionen med att ta nästa steg och utveckla sin verksamhet och affär via digitaliseringens möjligheter. Både för marknad och försäljning, vilket drömuppdrag! 


Detta uppdrag känns också som en självklar utveckling av det engagemang som växt sig starkare för startups i Göteborg via mitt pro-bono arbete i Venture Cup Väst. Jag kan heller inte tänka mig någon bättre kvalitetsstämpel på Nimble & co än att ha gått igenom en rigorös upphandlingsprocess med allt vad det innebär. Vill du veta mer om Business Region Göteborg och vad de kan erbjuda dig som företagare i regionen så kan jag varmt rekommendera ett besök till deras webbplats. Missa heller inte deras nyhetsbrev som tipsar dig om många bra event och initiativ i regionen som är till för dig som företagare.