Kontakta oss
Nimble & co

Vi hjälper företag som vill stärka, utveckla och framtidssäkra sin digitala närvaro och därmed sin verksamhet. Vårt fokus är på företagets digitala närvaro, marknad och försäljning.

AI för marknadsföring

AI för marknadsföring – det här ska du ha koll på

För dig som vill komma snabbare upp på banan med att sätta dig in i AI för marknadsföring har jag satt samman en lista på artiklar som hjälper dig att få försprång.

Här hittar du allt från bevisat affärsvärde, råd till dig som funderar på att utveckla något eget, minst 37 marknadsföringsverktyg med AI färdigheter och konkreta idéer som du kan ta med dig som dessutom är förankrade i effektmål.

 

AI för marknadschefer: vad är AI?
Artikel som hjälper dig att greppa vad AI är på en väldigt förenklad nivå. 

Funderar du på att utveckla något eget med AI för ditt företag?
Då ska du läsa om vad som krävs för att skapa en AI lösning, från ett övergripande perspektiv.


Vill du utforska vilka existerande AI-verktyg som finns på marknaden som kan hjälpa ditt företag, då ska du spana in marknadschefens kompletta lista på AI för marknadsföring. Den uppdaterad dessutom löpande, så en sida värd att spara undan.

 

Är du fortfarande inte övertygad om vilken nytta AI innebär för företag, då ska du kika in resultatet från några kända företag. (fokuserar på utveckling inhouse med egen data som driver affärsvärde)


Vill du få inspiration på hur tillämpning av AI och marknadsföring kan uppnå affärsmål. Då har jag följande inspirations-serie med konkreta idéer som du kan plocka av.


AI och marknadsföring – 10 idéer för att öka omsättningen


AI och marknadsföring – 8 idéer för att öka effekten


AI och marknadsföring – 9 idéer för att spara värdefull tid


Foto av Kirill 

Behöver du hjälp att navigera AI och marknadsföring?

Veronica Stenberg - modern marknadsföring - Nimble & co

Om du känner dig osäker hur ditt företag ska välja verktyg, eller hur ni ska tänka för att få in det i arbetssättet och stärka personalen. Då är du varmt välkommen att höra av dig för AI rådgivning med specifik inriktning på marknadsföring. Boka ett förutsättningslöst möte så pratar vi mer om dina behov och utmaningar.